Šport > Nogomet
24 ogledov

Capello ostaja v Angliji?

Fabio Capello Anglija Žurnal24 main
Fabio Capello bo morda ostal na Otoku. Po pisanju časopisa The Sun naj bi sedel na klop londonskega Chelseaja.

Chelsea je ob odpustitvi Carla Ancelottija in imenovanju Andrea Villasa-Boasa poleti zapravil 28 milijonov funtov, po slabših rezultatih v tej sezoni pa naj bi v klubu že razmišljali o novem trenerju.

Po informacijah, ki naj bi jih The Sun dobil iz zanesljivih virov znotraj kluba, naj bi bil po odhodu s selektorskega stolčka Anglije kandidat za prvega moža na klopi Londončanov tudi italijanski strokovnjak Fabio Capello. Don Fabio je po nesoglasju z angleško zvezo o odvzemu kapetanskega traka Johnu Terryju in odstopu napovedal, da bo odšel na dopust v Italijo, a se namerava hitro vrniti v Anglijo.

Javna skrivnost je sicer, da lastnik modrih Roman Abramovič ni zadovoljen z delom Villas-Boasa in je podrobno začel spremljati delo Portugalca na treningih. V zadnjih osmih letih je ruski mogotec na klopi Chelseaja zamenjal prav toliko trenerjev, zdaj pa naj bi se zagrel za Capella. Ta se sicer omenja tudi kot resen kandidat za klop Tottenhama, če bo Harry Redknapp prevzel angleško izbrano vrsto.

Komentarjev 1
  • JackD 15:53 10.februar 2012.

    Bi bila čisto verjetna novica, če je ne bi objavili v The Sunu. Dajte no. V naši Lady je več resnice kot tam..