Šport > Nogomet
21 ogledov

''Čas je, da storijo napako v naš prid''

sergio ramos EPA
Sergio Ramos se je pritoževal zaradi razveljavljenega zadetka na obračunu proti Valladolidu, ki ga je madridski Real po težkem boju dobil s 3:2. ''Sodniki nam škodujejo,'' se je po tekmi pritoževal Španec.

Real Madrid je na tekmi proti Valladolidu dvakrat napadal iz ozadja, končno zmago (3:2) pa je z dvema goloma priigral Mesut Özil. Madridčani so sicer zadeli štirikrat, vendar je delilec pravice gol Sergia Ramosa razveljavil zaradi prepovedanega položaja. Posnetki akcije so sicer razkrili, da je bil zadetek Španca regularen. ''Sodniki so Madrid oškodovali na večih tekmah. Gol je bil regularen in moti me, da so dosodili prepovedan položaj. Ob drugačnem rezultatu bi bile posledice večje. Prišel je čas, da storijo napako v naš prid,'' je povedal Ramos.
Real Madrid na lestvici španske nogometne lige za vodilno Barcelono zaostaja velikih enajst točk. ''Razlika med nami in vodilnimi je velika. Vsak spodrsljaj bi nam onemogočil boj za naslov in ne želim, da bi usodo krojili sodniki,'' je povedal Španec in dodal, da nima izgovora za slab prvi polčas proti Valladolidu. Galaktiki v obrambni vrsti letos niso tako prepričljivi, kot so bili v lanski sezoni. ''Ekipe iz ene sezone ne moreš primerjati z ekipo iz druge. Do konca je še veliko in moramo se izboljšati, da bodo navijači ponosni na nas,'' je zaključil Ramos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.