Šport > Nogomet
13 ogledov

''Casillas ali López? Še vedno ne vem''

real madrid EPA
Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je pred uvodno tekmo sezone dejal, da še vedno ne ve, ali bo v igro poslal Ikerja Casillasa ali Diega Lópeza.

Real Madrid bo nocoj otvoril novo sezono Primere División, ko se bo na Santiago Bernabéuu pomeril z Real Betisom. Italijanski strateg na klopi kraljevega kluba Carlo Ancelotti ne ve, kdo bo stal v vratih belega balega.

''Še vedno se nisem odločil. Svoje začetne postave ne bom razkril, ker se še nisem pogovoril z nogometaši. López je z delom začel 15. julija, Casillas pa 1. avgusta, kar pri vratarjih ni takšna razlika. Oba sta dobro igrala v pripravljalnem delu, Iker proti Chelseaju, Diego proti Interju. To ne bo lahka odločitev. Izbira igralcev je najtežja naloga trenerja,'' je povedal Ancleotti.

V Madridu so vsem nogometašem dodelili številke za sezono 2013/2014. Zanimiv je predvsem podatek, da je številka 11, ki jo pri Tottenhamu nosi Gareth Bale, ostala nezasedena. ''To pa zato, ker nihče ni zaprosil zanjo,'' je objasnil Ancelotti.

Na vprašanje, ali je La Liga konkurenčna, je Italijan odvrnil: ''Res je, da imata Barcelona in Real Madrid močni ekipi, vendar so tu še drugi, kot na primer Atlético Madrid in Real Zaragoza, ki so prav tako zelo kvalitetni.''

Španska liga, 1. kolo:

Real Sociedad : Getafe 2:0 (1:0)
Vela (42), Seferović (70)

Valladolid : Athletic Bilbao 1:2 (1:1)
Ebert (31); Susaeta (28), Muniain (50)

Valencia : Málaga 1:0 (0:0)
Costa (64)

Nedelja ob 19.00:
Barcelona - Levante

ob 21.00:
Osasuna - Granada
Real Madrid - Real Betis
 
ob 23.00:
Sevilla - Atlético Madrid

Ponedeljek ob 20.00:
Rayo Vallecano - Elche

ob 22.00:
Almeria - Villarreal
Celta de Vigo - Espanyol

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.