Šport > Nogomet
20 ogledov

Cassano: ''Po upokojitvi bom postal debel''

antonio cassano diego milito EPA
Antonio Cassano, nekdanji nogometaš Milana, trenutno pa član Interja, se veseli obračuna med mestnima tekmecema. Tridesetletnik meni, da ima še vedno veliko prostora za izboljšave, napoveduje pa, da bo po koncu kariere šel po stopinjah Brazilca Ronalda.

antonio cassano | Avtor: EPA EPA
Antonio Cassano je prepričan, da ga po slovesu od nogometnih zelenic čaka podobna usoda kot Brazilca Ronalda. Nekdanji nogometni velemojster se vse ob upokojitve bori z odvečno telesno težo, nedavno pa se je odločil, da bo hujšal s pomočjo resničnostnega šova. ''Prepričan sem, da bom po koncu kariere postal debel,'' se je v intervjuju za Mediaset pošalil Cassano.

Italijan je v isti sapi zatrdil, da se še nekaj časa ne namerava posloviti od nogometa, saj je prepričan, da je prostora za izbojšave še veliko. ''Kar zadeva gole, sem na vrhuncu, a še vedno sem lahko boljši. Koliko? Ne želim povedati,'' je zatrdil Cassano. ''Kažem dobre predstave in zame je pomembno, da sem srečen. Pri Interju sem dva meseca in počutim se dobro,'' je dodal Italijan, ki težko pričakuje mestni derbi med njegovo nekdanjo in trenutno ekipo. ''Derbi je drugačna tekma. Rezultata ne moreš predvideti, saj favorita ni. Ali je Inter močnejši? Videli bomo na koncu sezone. Jaz igram za Inter in normalno je, da Nerazzurre vidim kot boljšo ekipo,'' je zaključil Cassano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.