Šport > Nogomet
6770 ogledov

Če imaš avto vreden 280.000 evrov, lahko očitno parkiraš tudi tukaj

Paul Pogba
Nogometni zvezdnik Paul Pogba svojega 280.000 evrov vrednega Rolls Royca nemarno pušča kar na parkiriščih, ki so namenjena invalidom. Če si slaven, si očitno lahko privoščiš tudi to.

"Z ženo sem šel po nakupih, ko sem zagledal Rolls Roycea parkiranega na mestu za invalide. Pogledal sem malce pozorneje in opazil, da nima primerne oznake. Na registerski oznaki pa je pisalo, da je iz Monaca," je začel s svojo zgodbo 52-letni prebivalec Manchestra, čigar žena je invalid.

Govora je bilo o luksuznem Rolls Royceu, vrednem 280.000 evrov, ki je v lasti nogometnega zvezdnika Paula Pogbaja. Nekdanji najdražji nogometaš na svetu svoj avtomobil namreč nemarno pušča na mestu za invalide na parkirišču Trafford Centra.

"Ne spremljam nogometa, ampak so mi razložili, da je ta avto v lasti nekega nogometaša. To me ni presenetilo, kasneje pa sem po televiziji opazil isto vozilo, kako se je pripeljalo v trening center Manchester Uniteda," je nadaljeval ter v ogorčenem tonu dodal: "Vidi se, da gre za primer nekoga, ki ima krasen avto in verjame, da ga lahko pusti, kjerkoli želi. Zelo arogantno in sebično od njega."

Angleški mediji so izbrskali, da naj bi bil Rolls Royce na mestu za invalide fotografiran 19. decembra, ni pa jasno, ali je avto na mestu za invalide dejansko parkiral Pogba, ali ga je posodil komu drugemu. Zanj je sicer zvezdnik Rdečih vragov zapravil eno svojo tedensko plačo.

Paul Pogba Socialna omrežja: Šport "Bolt hitreje odteče svojih 100 metrov, kot pa Pogba izvede enajstmetrovko"
Komentarjev 3
Sorodne novice