Šport > Nogomet
18 ogledov

''Če mi ni všeč, zakaj bi ostal tiho?''

sergio ramos real barcelona EPA
Nogometaš Real Madrida Sergio Ramos, ki se je pred kratkim znašel v nemilosti Joseja Mourinha, je zatrdil, da bo svoja stališča branil do konca. ''Če mi nekaj ni všeč, zakaj bi ostal tiho,'' se sprašuje Španec.

sergio ramos real madrid cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Branilec Real Madrida je na tekmi proti Deportivu zaigral na položaju bočnega branilca, čeprav sam raje zaseda mesto na sredini. ''Splet okoliščin. Če bi imel izbiro, bi vedno igral v sredini. Toda tukaj smo, da pomagamo, kakorkoli lahko,'' je povedal Sergio Ramos.

Nesoglasja s portugalskim strategom na klopi Reala so očitno preteklost, saj je José Mourinho Ramosa označil za najboljšega osrednjega branilca na svetu, kadar je v formi. ''Nisem tukaj, da bi debatiral s trenerjem. Kritika ali hvala name nimata vpliva. Moja mentaliteta ostaja enaka. To me je pripeljalo sem in tako mislim nadaljevati,'' je povedal 26-letnik in dodal, da se ne počuti zapostavljenega. ''Ne, ker me nihče ne more obsojati za moje vedenje. Nismo roboti in lahko imamo slab dan.''

Na vprašanje, ali bo v prihodnje svoje mnenje raje zadržal zase, je Ramos odgovoril: ''Svoje ideje in principe bom branil do konca. Če mi nekaj ni všeč, zakaj bi ostal tiho? Nimam toliko izkušenj kot (Luis) Aragonés, toda kot sam pravi, imam za sabo kar nekaj kilometrine. Nihče ne more dvomiti v moje delo in mojo predanost klubu.''

Real v nedeljo čaka prvi ligaški El Clásico. V taboru belega baleta se zavedajo, da morajo izkoristiti priložnost. ''Edinstvena priložnost, da zmanjšamo zaostanek. To bo zelo pomembna tekma,'' je povedal Ramos, ki si je ogledal obračun Barcelone in Seville. ''Jaz sem nogometni navdušenec. Če mi dopušča čas, gledam vse tekme španske in angleške lige. O sodnikih ne maram govoriti, ker potem pristane na naslovnicah,'' je zaključil Španec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.