Šport > Nogomet
7785 ogledov

Čehi "odstavili" Keka, Rijeka reagirala

Matjaž Kek HNK Rijeka
V čeških medijih so se širile udarne informacije o statusu Matjaža Keka.

Rijeki v letošnji sezoni ne gre po načrtih. Po lanski dvojni kroni gre moštvu Matjaža Keka v aktualnem hrvaškem prvenstvu slabše, zagrebški Dinamo si je že v jesenskih mesecih nabral veliko prednost. Ekipa z obale Kvarnerja ne blesti niti v Ligi Evropa, kjer nima več možnosti za preboj v šestnajstino finala.

Ugibanja o prihodnosti Keka, ki ga mnogi vidijo kot možnega naslednika Srečka Katanca na klopi Slovenije, se pojavljajo že nekaj tednov, v četrtek pa je portal isport.blesk.cz šel še korak dlje. Čehi so pisali o tem, da se je Rijeka že odločila za menjavo trenerja, našli pa so tudi Kekovega naslednika. To naj bi postal trener Slovana iz Libereca - Jindřich Trpišovský.

"V Libercu imamo še veliko dela, osredotočen sem na zadnje tri tekme jesenskega dela prvenstva. Iz praške Slavie me ni kontaktiral nihče, vem le za interes enega kluba iz tujine," je na vprašanja čeških novinarjev odgovoril Trpišovský.

Matjaž Kek Težave Šport Kek: Nikamor ne bom pobegnil

No, iz tabora Rijeke je hitro prišel odgovor. Vodstvo Rijeke je zatrdilo, da o menjavi trenerja ne ve ničesar in da "za človeka (Trpišovskýja) niso še nikoli slišali".

Kek torej kot kaže ostaja na Rujevici oziroma Kantridi.

matjaž kek Trener Šport Kek ponudil odstop, pri Rijeki hitro reagirali
Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:21 17.november 2017.

    Živel sem v času ,ko so bili še Čehi ,resnično Čehi in ne to kar se danes dogaja ...............Čehi so nas prehiteli po desni in levi ,tako smo danes ......................ovce slovenske .