Šport > Nogomet
19848 ogledov

Cel svet se norčuje iz domnevnih novih dresov hrvaške reprezentance

hrvaška nogometna reprezentanca Epa
Medtem ko so hrvaški navijači nestrpno čakali na začetek prodaje vstopnic za Euro 2020, ki se je začela v torek ob 14:00, se je v javnosti pojavila fotografija dresa katerega naj bi "Ognjeni" nosili na omenjenem prvenstvu.

Zaenkrat so vse informacije še neslužbene in nepotrjene, HNS (Hrvaška nogometna zveza) je sicer pred dvema mesecema zanikala izdelavo podobnih dresov, a je hrvaške navijače naravnost prestrašila fotografija, ki je zaplavala po socialnih omrežjih.

Zdaj pa se je na spletnem portalu Footy Headlines, ki velja za sicer precej zanesljiv vir, pojavila fotografija, na katerem so podobni dresi tudi dejansko izdelani. Šlo naj bi za drese, ki bi jih hrvaška nogometna reprezentanca oblekla za Euro 2020.

Dres hrvaške reprezentance | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Na dresu so se pojavili rdeči in beli kvadrati, ki pa so tokrat za spremembo različnih velikosti in spominjajo na QR kode. Takšnih ali podobnih dresov hrvaška reprezentanca ni še nikoli nosila in po spletni anketi, ne bi smela niti v prihodnje. Kar 60 % anketirancev se strinja, da je novi dizajn katastrofalen, medtem ko je z njim zadovoljnih le 19 %.

Dresi ameriškega proizvajalca športne opreme Nike naj bi bili predstavljeni spomladi tekom pripravljalnih tekem hrvaške reprezentance. Do takrat pa se na hrvaškem nadaljujejo ugibanja ter strah pred to dizajnersko katastrofo.

Komentarjev 10
  • leonardo 10:47 05.december 2019.

    Skrpucalo, bi rekel!

  • Lavdan 17:25 04.december 2019.

    Naši tudi v zlatih ne bi prilezli nikamor.

  • alen009 11:27 04.december 2019.

    QR kode, hahaha, upam, da glih tej ostanejo...

Sorodne novice