Šport > Nogomet
820 ogledov

Po nokavtu ostal brez zavesti, tri minute kasneje že igral!

Daniel James Wales Hrvaška Profimedia
Na srečanju med Walesom in Hrvaško je prišlo do hudega trčenja.

V Cardiffu je Wales po remiju s Hrvaško (1:1) ostal v igri za uvrstitev na Euro 2020, dobro kaže tudi aktualnim svetovnim podprvakom.

Gareth Bale Wales Hrvaška Euro 2020 Šport Bale rešil Wales, Poljaki in Rusi že slavijo

Na nedeljskem obračunu sta oba gola padla že v prvem polčasu, po četrt ure igre pa se je zgodil še en dogodek, ki je zaznamoval srečanje.

V boju za žogo jo je grdo skupil ofenzivni vezist Walesa Daniel James. Po kontaktu z Domagojem Vido je izgubil zavest in obležal na zelenici, hitro je morala posredovati zdravniška služba.

Enaindvajsetletni James se je zatem postavil na noge, le nekaj minut kasneje pa že tekal po zelenici in celo odigral celotno tekmo.

Po srečanju so nekateri analitiki obsojali valižanskega selektorja Ryana Giggsa, ker je Jamesa pustil v igri in s tem tvegal hujše posledice silovitega trka.

Nogomet EURO2020 SLO-AUT Foto Šport Avstrijci s pomočjo sodnika poteptali slovenske sanje o Euru

James je letos poleti iz moštva Swansea City prestopil v Mancehster United in je ena redkih svetlih točk "rdečih vragov" v zanje skromnem začetku sezone.

navijačica Hrvaška pokovka Video Šport Posnetek prsate Hrvatice postal spletna senzacija

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice