Šport > Nogomet
26 ogledov

Chelseajeve igralce okradli med treningom

Terry Bertrand Ramires Moses Chelsea Wolverhampton ligaški pokal Stamford Bridge Reuters
Nogometaše londonskega Chelseaja je pred nekaj dnevi neprijetno presenetilla kraja, ki se je zgodila v njihovi garderobi...

Iz slačilnice evropskih prvakov, londonskega Chelseaja, je pred dnevi med treningom izginilo šest denarnic, devet mobilnih telefonov in nekaj ročnih ur. Incident se je zgodil v trening centru "bluesov" v londonski soseski Cobham, nogometni klub je o vsem že obvestil policijo in predal posnetke varnostnih kamer.

"Posnetki potrjujejo, da je v klubske prostore vdrl vsiljivec, ki nima nobene povezave z našim moštvom. Nihče izmed naših uslužbencev ni na seznamu osumljencev, isti dan pa so bile oropane tudi nekatere druge stavbe v bližini našega trening centra," so sporočili iz tabora modrih.

Na Chelsea se v zadnejm času očitno kar lepijo incidenti, saj so v garderobi že našli tudi nož, nato je bil mladi Jacob Mellis vržen iz ekipe, ker je v klubskih prostorih prižgal dimno bombo, po slavju v Ligi prvakov pa so redarji, ki so se želeli slikati z znamenito lovoriko, polomili najbolj zaželjeno "kanto" v klubskem nogometu...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.