Šport > Nogomet
25 ogledov

Član Barce odsoten vsaj nekaj mesecev

Rafinha EPA
Uvod v nogometno ligo prvakov se je slabo razpletel za člana Barcelone Rafinho.

Vezist Kataloncev je na tekmi z Romo igral le nekaj minut, po prekršku Radje Nainggolana so ga z igrišča odpeljali na nosilih. Zdravniški pregled je pokazal strgane križne vezi, kar pomeni vsaj nekaj mesecev okrevanja.

Rafinha se je tako po smoli pri poškodbah pridružil svojemu bratu Thiagu, ki igra pri Bayernu in je v prejšnji sezoni manjkal zaradi podobne poškodbe. Pri Rafinhi gre za strgane križne vezi desnega kolena, Barcelona je sporočila, da ga bodo operirali v naslednjih dneh, okrevanje pa bo trajalo vsaj nekaj mesecev. V najslabšem primeru bo 22-letnik izgubil celotno sezono.

Branilci naslova so v Rimu sezono 2015/16 v ligi prvakov začeli z neodločenim izidom 1:1. Rafinha je v igro vstopil v 61. minuti, a je bil že nekaj minut zatem v zdravniški oskrbi, potem ko ga je pokosil Nainggolan.

Na tej tekmi se je poškodoval tudi vratar Rome Wojciech Szczesny, ki je moral po posredovanju pred Luisom Suarezom v 50. minuti z igrišča zaradi poškodbe roke. Njegov klub še ni sporočil, kakšne narave je poškodba, sumijo pa, da gre za izpahnjen prst.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.