Šport > Nogomet
1110 ogledov

Član Solskjaerove ekipe se predoziral in pristal v bolnišnici

Ole Gunnar Solskjaer Profimedia
Iz hotelske sobe v Perthu je bil prepeljan naravnost v tamkajšnjo bolnišnico.

Manchester United se trenutno nahaja na pripravah v avstralskem Perthu, od koder prihajajo slabe novice za navijače Rdečih vragov. Po poročanju avstralskih in angleških medijev naj bi bil eden izmed članov strokovnega štaba Olea Gunnarja Solskjaerja urgentno prepeljan v bolnišnico zaradi predoziranja.

Zaenkrat še ni znana identiteta te osebe, United pa se je na vse načine potrudil, da bi zaustavil širjenje informacij. Ve se, da naj bi šlo za človeka v petdesetih letih, ni pa znano, če so vzrok predoziranja zdravila, ali kaj drugega.

"Član našega strokovnega štaba je bil tekom noči prepeljan v bolnišnico na zdravljenje zaradi bolezni," so na kratko sporočili iz Uniteda. Avstralski mediji naj bi se medtem na vse načine poizkušali dokopati do kakršnihkoli informacij, ki pa zaenkrat iz Royal Perth bolnišnice še ne uhajajo.

United se sicer nahaja v Avstraliji na pripravah za prihajajočo sezono. Tu bodo odigrali tekmi s Perth Glory ter Leeds Unitedom, nato pa se njihova turneja nadaljuje po Singapurju in Kitajski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice