Šport > Nogomet
12 ogledov

Colonnese: Slovence je vedno težko premagati

lazio maribor ederson slavje Reuters
Italijanski mediji so pohvalili igro Maribora na Olimpicu proti Laziu. Pri Gazzetti so zapisali, da so bili vijoličasti trd oreh. Z novinarji se strinja tudi nekdanji nogometaš Lazia Francesco Colonnese.

Branilec Lazia med letoma 2000 in 2004 je dejal, da je tudi minimalna zmaga (1:0) odličen rezultat za Lazio, ki je po dveh kolih na vrhu svoje skupine J v Evropski ligi.

"V Evropi ni nikoli lahko zmagati. Že večkrat smo izkusili, kako trd oreh so Slovenci. Še enkrat so pokazali, da jih je težko premagati. Trener Vladimir Petković je lahko po zmagi le zadovoljen," je po tekmi italijanskim medijem zaupal Francesco Colonnese.

Tudi Gazzetta je zapisala, da je slovenski prvak Maribor prikazal dobro predstavo v obrambi in nevarno v napadu, visoka zmaga proti Panathinaikosu v štajerski prestolnici pa je bila dovolj veliko opozorilo za Petkovića in varovance, da so se maksimalno potrudili za zmago, pa čeprav so igrali brez nekaterih glavnih nogometašev.

Italijanski športni časnik je izpostavil obranjeno enajstmetrovko Jasmina Handanovića, ob katerem niso spregledali, da je bratranec slavnejšega Samirja Handanovića, ki brani vrata Interja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.