Šport > Nogomet
23 ogledov

CR7: ''Ne pljuvaj v lastno skledo''

cristiano ronaldo EPA
Nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo je v intervjuju za španske medije vrnil udarec Joséju Mourinhu.

Kako poteka delo z Ancelottijem?
Zelo smo zadovoljni z novim trenerjem. Treningi potekajo dobro in vsi trdo delamo, da bi bili pripravljeni na začetek sezone. Carlo je zelo prijazen in vsi uživamo v delu z njim.

V tekmovanje Guinness Champions Cup se bo Real Madrid pomeril s Chelseajem. Ali vas srečanje proti nekdanjemu trenerju motivira po vseh težavah, ki jih je ekipa imela z njim?
Igramo proti Chelseaju, vendar je to samo še ena tekma. Igramo proti Chelseaju, ne proti trenerju. Želimo si zmagati.

Ali je res, da ste podaljšali pogodbo?
Situacija še vedno ni razrešena, vendar menim, da ni pravi trenutek za to. Morda vam bomo kasneje lahko podali bolj konkretne odgovore, v tem trenutku pa sta moji nalogi trening in trdo delo.

Ali bi sprejeli ponudbo v ameriško ligo MSL?
Premlad sem, da bi igral v MSL, vendar ne zapiram vrat. Samo bog ve, kaj prinaša prihodnost. Trenutno sem srečen v Evropi. Bomo videli, kako bo.

Kaj si mislite o prihodu Garetha Bala in odškodnini, ki jo bo zanj plačal klub?
Nisem v položaju, da bi govoril o novih igralcih. Zadovoljen sem z ekipo, ki jo imamo. Kar zadeva odškodnino, morate vprašati trenerja in predsednika. Imam svoje mnenje, vendar ga ne bom razkril pred kamerami.

Mourinho je rekel, da je ''pravi'' Ronaldo tisti iz Brazilije. Kaj si mislite o tem?
V življenju so nekatere reči, ki si ne zaslužijo omembe. To je ena takšnih reči. Vedno spoštujem svoje trenerje in se od njih poskušam kaj naučiti. Na Portugalskem pravimo: ''Ne pljuvaj v lastno skledo''. Takšno je moje mnenje. Raje se spominjam Mourinhove pozitivne plati.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Kaj si mislite o novih okrepitvah?
Mislim, da je Real opravil nekaj dobrih nakupov, vsak nogometaš bo veliko prispeval. Vsi so zelo dobri in prepričan sem, da nam bodo pomagali.

Kaj si mislite o Barceloni?
Zanima me moja ekipa, moji soigralci. Vse, kar si želim je, da bi dosegal gole in dobro igral za svojo ekipo. O Barceloni nimam kaj povedati.

Kako se znajdete na drugem položaju?
Imamo novega trenerja in igram na drugem položaju, vendar mi je všeč. Zdaj je pravi čas za preizkušanje novih položajev. Carlo mi je dal izbiro, da igram, kjer hočem.

Kako je delati z Zidanom?
Zidane ima dober vpliv na nas, še posebej na mlajše igralce, zato je zelo pozitivno, da ga imamo za pomočnika trenerja.

Kako bi primerjali letošnje leto z lanskim?
Zelo sem pozitiven. Okrepitve so dobre, trener pa je preprosta oseba, prijazna do vseh. Vsi poznajo nove okrepitve, ker prihajajo iz Španije. Med pripravljalnim delom so dokazali, da so dovolj dobri za Madrid. Vsi smo zelo zadovoljni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.