Šport > Nogomet
20 ogledov

Ronaldo podaljšal, zaslužil bo več kot Messi

cristiano ronaldo EPA
Superzvezdnik svetovnega nogometa, Portugalec Cristiano Ronaldo, je z Realom podaljšal pogodbo do leta 2018, danes poroča španski dnevnik Marca.

Cristiano Ronaldo naj bi po novem prejemal 17 milijonov evrov, kar pomeni, da bo postal najbolj plačani nogometaš v Španiji, imel bo milijon evrov več prihodka od tekmeca iz Barcelone Lionela Messija. Klub novice še ni potrdil.

Ronaldo pa vsaj za zdaj še ni najbolj plačani nogometaš na svetu. Z 20 milijoni na leto še naprej vodi Kamerunec Samuel Eto'o, ki pri ruskem Anžiju služi 20 milijonov, a so Rusi že napovedali, da mu bodo prihodek z novo pogodbo zmanjšali.

Gervinho in Chamakh zapuščata Arsenal

Trener Arsenala Arsène Wenger je na tiskovni konferenci po včerajšnjem porazu proti Galatasarayu povedal, da sta Gervinho iz Slonokoščene obale in Maročan Marouane Chamakh na izhodnih vratih londonskega kluba.


Gervinho je v Arsenal prišel leta 2011 iz Lilla, zanj pa so Londončani odšteli skoraj 13 milijonov evrov. Zdaj je na poti v Romo, ki je zanj ponudila 8 milijonov evrov.

Maročan Chamakh je kot prosti igralec prišel iz francoskega Bordeauxa in bo zdaj športno kariero najverjetneje nadaljeval v Crystal Palaceu.

Arsenal je poskušal v svojo ekipo zvabiti Luisa Suáreza iz Liverpoola, vendar sta bili obe ponudbi zavrnjeni. Edina poletna okrepitev tako ostaja 20-letni Yaya Sanogo, ki je kot prosti igralec prišel iz francoskega drugoligaša Auxerre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.