Šport > Nogomet
428 ogledov

Cristiano bo odprl nov hotel

Cristiano Ronaldo hotel Pestana CR7 EPA
Portugalski nogometni zvezdnik širi svoje posle.

Cristiano Ronaldo ima verigo hotelov CR7, kateri se bo do leta 2021 pridružil hotel v centru Pariza, na levem bregu Sene in blizu železniške postaja Austerlitz. Gre za šesti hotel iz njegove verige, poroča portal Goal.

Modrić Igralec leta Šport Modrić o Ronaldovi reakciji po nagradi

Investicija je vredna 60 milijonov dolarjev, pri čemer bo nogometaš vložil polovico, drugo polovico pa največja portugalska turistično-hotelska skupina, ki bo prevzela tudi vodenje hotela.

Hotel bo ranga štirih zvezdic in imel 210 sob, s čimer bo to največji hotel v skupini CR7. Ob tem gre za atraktivno lokacijo, saj je blizu mestnima četrtima Quartier Latin in Montparnasse, cerkvi St. Germain-des-Pres, na levem brfegu pa je tudi slovita univerza Sorbona.

Ronaldo ima trenutno dva delujoča hotela na Portugalskem. Enega v Lizboni in drugega v rodnem Funchalu na Madeiri, do leta 2020 pa bodo odprti tudi hoteli v Madridu, New Yorku in Marakešu, leto dni kasneje sledi Pariz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice