Šport > Nogomet
18 ogledov

Cristiano: "Če igraš za Juve, si velik igralec"

cristiano ronaldo Reuters
V središču pozornosti bo gostovanje Juventusa pri madridskem Realu. Manchester United bo pričakal Real Sociedad, ki nujno potrebuje točke. Zanimivo bo še v Moskvi, Leverkusnu in Bruslju in Lizboni.

Madridski Real je v prvih dveh kolih visoko slavil. Najprej je šokiral Galatasaray v Istanbulu (1:6), doma pa je zlahka odpravil še Köbenhavn (4:0). Juventus je iz danske prestolnice prinesel točko (1:1), na Juventus Areni pa je do remija prišel tudi turški prvak (2:2).

S prvenstveno tekmo pretekli konec tedna je bolje opravil Real, ki je doma z dobro predstavo premagal Málago (2:0). Ta konec tedna se bo na El Clásicu pomeril z Barcelono, ki je včeraj remizirala pri AC Milanu (1:1). Juventus je v Firencah vodil že z dvema goloma prednosti, na koncu pa izgubil proti Fiorentini (4:2).

Chiellini: "Vse ekipe na Bernabéuu trpijo"

"Vse ekipe, ki pridejo na stadion Santiago Bernabéu, tam trpijo. Tudi tiste, ki na koncu zmagajo. Ampak mi želimo biti na tem nivoju in videti, kako močni smo v primerjavi s tako vrhunskimi igralci. Madrid ima prave šampione na vseh položajih, mi jih bomo skušali ustaviti, a vemo, da bo zelo težko," je pred srečanjem v Madridu povedal branilec Bianconerov Giorgio Chiellini.

Italijanski reprezentant bo najbrž imel kar nekaj dvobojev z najboljšim nogometašem Špancev - Cristianom Ronaldom. "Če imaš nogometaša, ki je dosegel več golov, kolikor je zbral nastopov, potem to govori samo zase," je glede Portugalca povedal Chiellini.

CR7: "Če zmagamo, smo že naprej"

"Če zmagamo to srečanje, potem smo praktično že v osmini finala. Kdorkoli igra za Juve, je velik igralec, nočem govoriti o posameznikih, saj lahko kdorkoli odloči tekmo. To je tekma, na kateri si vsi želimo igrati. Gremo na zmago. Pričakujemo močan Juventus in morali bomo igrati odločno," je pred obračunom z italijanskimi prvaki povedal prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo.

Pred petimi leti je Juventus v skupinskem delu Lige prvakov dvakrat premagal španske podprvake. V Torinu je bilo 2:1, v Madridu pa so Italijani slavili z dvema goloma Alessandra Del Piera (0:2).

Liga prvakov (skupinski del), 3. kolo:

Skupina A

Ob 20.45:
Bayer Leverkusen - Šahtar Doneck
Manchester United - Real Sociedad

Lestvica: 1. Man Utd 4, 2. Šahtar 4, 3. Bayer 3, 4. Sociedad 0.


Skupina B 

Ob 20.45:
Real Madrid - Juventus
Galatasaray - Köbenhavn

Lestvica: 1. Real Madrid 6, 2. Juventus 2, 3. Köbenhavn 1, 4. Galatasaray 1.


Skupina C

Ob 20.45:
Anderlecht - Paris SG
Benfica - Olympiacos

Lestvica: 1. PSG 6, 2. Olympiacos 3, 3. Benfica 3, 4. Anderlecht 0.


Skupina D

Ob 18.00:
CSKA Moskva - Manchester City

Ob 20.45:
Bayern München - Viktoria Plzeň

Lestvica: 1. Bayern 6, 2. Man City 3, 3. CSKA 3, 4. Viktoria 0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.