Šport > Nogomet
24 ogledov

Cristiano: "Pogrešam Anglijo, United imam v srcu"

Ronaldo Real Madrid Borussia Dortmund Liga prvakov polfinale EPA
Cristiano Ronaldo je te dni v Singapurju, kjer je razjasnil svoj odnos do nekdanjega in sedanjega kluba.

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je zatrdil, da uživa v Španiji, a da je Manchester United še vedno del njega, čeprav že štiri leta igra za Real Madrid.

"Zares sem zelo srečen in zadovoljen v španski ligi, toda malce pogrešam tudi angleški nogomet. Vsi vedo, da je Manchester United še vedno v mojem srcu. Tam sem preživel najboljša leta svoje kariere in včasih se spomnim na te čase," je sprva povedal nogometaš z Madeire.

Prihodnost negotova

"A moje življenje je zdaj v Španiji. Tudi tam rad igram in uživam. Del mojega življenja je zdaj tam, a nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi v prihodnje," pa je dodal nekdanji gojenec lizbonskega Sportinga in tako pustil vrata priprta za morebiten prestop nazaj na Otok.

Cristiana predvsem angleški mediji kar vztrajno selijo nazaj na Old Trafford, tudi nekatere nogometaševe poteze so dvignile nekaj prahu. Tako je Portugalec prek socialnega omrežja kategorično zanikal, da je blizu podaljšanja pogodbe, ki se mu izteče leta 2015.

Več scenarijev

Poleg možnosti selitve nazaj v Manchester že to poletje naj bi bil v igri tudi drugačen scenarij. Tako naj bi rdeči vragi prek posrednikov Cristianu izplačali več deset milijonov evrov za to, da ne bi podaljšal sodelovanja z madridskim Realom, ki bi mu prineslo dodatne denarce. Tako bi lahko Portugalec v Anglijo čez dve leti prišel brez odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.