Šport > Nogomet
59 ogledov

Danes brez nogometa

stadion stožice, nogomet Nik Rovan
Vodstvo tekmovanja Prve lige NZS je preložilo današnje tekme prve in druge lige, odpovedane pa so tudi nekatere tekme v mladinskih kategorijah in v nižjih članskih ligah.

Zaradi sobotnega obilnega deževja in današnjih snežnih padavin je vodstvo tekmovanja odločilo, da igrišča v Domžalah, Kranju in Kidričevem niso primerna za igranje nogometa. Zaradi slabih razmer sta odpovedani tudi obe tekmi 2. lige v Šmartnem in Šenčurju.

Danes bi morale biti na sporedu tri tekme prve lige, ob 14. uri med Triglavom in velenjskim Rudarjem ter med Aluminijem iz Kidričevega ter Muro 05, ob 16. uri pa še med Domžalami in Mariborom. Vodstvo tekmovanja je odločilo, da igrišča niso primerna, vse nedeljske tekme prve lige pa so tako prestavljene na termin, ki ga bo v naslednjih dneh določilo vodstvo tekmovanja.

Zaradi slabih razmer pa sta odpovedani tudi obe tekmi 2. SNL, v Šmartnem bi se morala pomeriti Šmartno 1928 in Krško, v Šenčurju pa Šenčur in celjski Šampion.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.