Šport > Nogomet
1333 ogledov

Del Piero: "Ronaldo je izdal Juventus"

cristiano ronaldo Epa
Legendarni napadalec Juventusa je izrekel nekaj ostrih besed na račun Cristiana Ronalda.

Seznamu kritikov na račun Cristiana Ronalda za njegov spodrsljaj na povratni tekmi osmine finala lige prvakov se je pridružil dolgoletni član stare dame Alessandro Del Piero.

Juventus je na povratni tekmi sicer premagal Porto (3:2), a je slednji napredoval po zaslugi dveh golov v gosteh. Skupni izid obeh tekem je bil poravnan na 4:4.

Juvantus : Porto Liga prvakov Šport Ronaldov Juventus uspel izboriti podaljšek, nato doživel šok

Tragična figura povratne tekme je bil Ronaldo, ki se je v 115. minuti nespretno umaknil žogi, kar je s pridom izkoristil strelec odločilnega zadetka Sergio Oliveira. Portugalec je v živem zidu obrnil hrbet izvajalcu prostega strelca, žoga pa je med njegovimi nogami romala v mrežo Wojciecha Szczęsnyja.

"Ali je Ronaldo izdal Juventus? Mislim, da ja," je neuspeh italijanskega prvaka, ki je Ronalda pripeljal prav z namenom, da bi osvojil ligo prvakov, komentiral Del Piero.

Kolaps Šport Capello: "Kar je storil Ronaldo, je nedopustno"

"Ronaldo je vodja ekipe, zato je njegova odgovornost večja. Toda ni edini. Juventus več kot pol ure igral z igralcem več. V tem času bi si morali priigrati več priložnosti. Porto je potrpežljivo čakal in izkoristil svoje priložnosti," je dodal nekdanji napadalec.

Del Piero je bil član Juventusa od leta 1993 od 2012, v tem času je zabil 290 golov na 705 tekmah.

alessandro del piero | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.