Šport > Nogomet
12 ogledov

Di Maria: "Prihajam z dna, nikoli ne bi žalil malih klubov"

Di Maria Real Madrid Apoel Nikozija Liga prvakov četrtfinale povratna tekma EPA
Pred dnevi je Julio de Dios - igralec tretjeligaša Alcoyana, ki ga je Real Madrid v torek izločil iz španskega pokala s skupnim izidom 7:1 - dejal, da ga je na tekmi Angel Di Maria označil za "propadlega nogometaša". V petek je Argentinec to odločno zanikal ...

Angel Di Maria je ostro zanikal obtožbe Julia de Diosa, ki je ob navedbi obtožb pristavil tudi, da ni čudno, da Real Madrid izgublja navijače, če se njegovi igralci vedejo tako nespodobno.

Di Maria je španskim medijem povedal, da ni še nikoli žalil igralce iz malih klubov. "Sam prihajam iz nižjih lig in manjšega kluba, zato mi ne pade na pamet, da bi žalil prijatelja. Zame so tekmeci kot kolegi, partnerji. Prihajam z dna, iz revne družine in še nikoli nisem podcenjeval nasprotnika," je za španski AS povedal 24-letni Argentinec.

"Vsak igralec, od najmanjših do največjih klubov, se je moral ostro boriti za svojo kariero. Res sem žalosten zaradi nekaterih stvari, ki so se začele pojavljati v nekaterih medijih. Počutim se užaljenega, kot nogometaš in človek, saj nikoli nisem pozabil, od kod prihajam. In ne glede na to, kaj se bo zgodilo v mojem življenju, tega tudi nikoli ne bom pozabil," je na to temo še dodal hitronogi krilni igralec.

Di Maria je spregovoril tudi o derbiju 14. kola španske Primere med Realom in Atleticom, ki je na sporedu v soboto ob 22. uri na stadionu Santiago Bernabeu.

"Vse bomo dali za zmago, s katero bi tako razveselili naše navijače. Prepričan sem, da nam bodo tokrat stali ob strani, saj je ta tekma posebna, gre za mestni derbi," je glede tekme proti moštvu Diega Simeoneja povedal Di Maria.

Na tekmi proti Alcoyanu je del navijačev žvižgal Joseju Mourinhu. V "el Madrilenho" bodo "los Blancos" vstopili s kar osmimi točkami zaostanka za "atleti", za vodilno Barcelono, ki se bo v soboto ob 20-ih pomerila z bilbajskim Athleticom, pa zaostajajo že kar 11 točk. V motiv "belega baleta" torej ne gre dvomiti, Atletico pa na mestnem derbiju ni slavil že vrsto let ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.