Šport > Nogomet
82 ogledov

Domžale z dobro iztočnico, težje delo za Gorico

gorica, panionios, liga europa EPA Goričani verjamejo v preobrat proti Panioniosu.
Slovenska nogometna prvoligaša Domžale in Gorica bosta drevi igrala povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za evropsko ligo. Domžale bodo ob 20. uri na prenovljeni zelenici gostile islandski Valur iz Reykjavika, Gorica pa ob 20.45 Panionios iz Aten.

Domžale bodo prvič igrale na novi zelenici, na kateri bodo branile zmago z 2:1 z gostovanja na Islandiji. "Prva tekma je bila odigrana na vrhunski ravni. Okusili smo moč Valurja in tudi oni so občutili našo moč. Na povratnem srečanju pričakujem podobno zgodbo. Morali bomo biti na vrhunski ravni in verjamem, da so fantje tega sposobni. Vse evropske tekme smo odigrali na zelo visoki ravni. Po nedeljski tekmi smo se osvežili in smo pripravljeni na borbo, dolge žoge, skoke ..." med drugim pred tekmo pravi trener Domžal Simon Rožman. V primeru uspeha Domžalčane v 3. krogu kvalifikacij čaka Freiburg

NK Domžale Liga Europa Šport Domžale do prednosti na Islandiji

Težje delo pa čaka Novogoričane, ki so prvi obračun v Grčiji izgubili z 0:2. "V nogometu je vse mogoče. Razne preobrate smo v tem športu videli že velikokrat in tudi sami smo že dokazali, da zmoremo in znamo igrati dobro. Menim, da tukaj ni še nič zaključeno in se lahko še vse zgodi. Imamo dva gola zaostanka, kar pomeni, da bo na trenutke potrebno kar precej tvegati. Istočasno si ne smemo dovoliti kakršnih koli napak, ki bi ogrožale naša vrata. Tekma ima 90 minut in naša naloga bo čim prej izničiti njihovo prednost," pred dvobojem pravi domači vezist Rok Grudina. Gorico v primeru napredovanja čaka boljši iz dvoboja med Maccabijem iz Tel Aviva in KR Reykjavikom.

miran srebrnič, gorica, panionios Polemika Šport Trener Gorice: Razveljavili so nam regularen gol ND Gorica Liga Europa Šport Goričani v neugodnem položaju
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.