Šport > Nogomet
15123 ogledov

Draga Realova okrepitev se je osramotila na predstavitvi

Vinicius Reševalni pas/Twitter
Real Madrid ga je pripeljal kot bodočega Ronalda, igralec pa se je na predstavitvi pošteno osramotil.

Vinicius José Paixao de Oliveira Júnior (18) je nov nogometaš Real Madrida. Gre za izjemnega talenta, od katerega se pričakuje, da postane nova legenda španskega giganta.

Brazilski najstnik je v pretekli sezoni, svoji prvi med člani, za Flamengo na 37 tekmah zabil 14 golov ter s tem opozoril nase največje svetovne klube. Izmed vseh je bil najhitrejši, najkonkretnejši ter najvztrajnejši Real Madrid.

Kraljevski klub je za brazilskega čudežnega dečka odštel kar 40 milijonov evrov, svojim navijačem pa so novega Galaktika predstavili v petek.

Kot veleva tradicija, se vsak nov igralec Real Madrida najprej predstavi na tiskovni konferenci v prostorih kluba, nato pa odide na igrišče, kjer pred številnimi navijači v novem dresu izvede nekaj trikov z žogo. No, pri mladem Brazilcu je trema naredila svoje...

Med žongliranjem in preigravanjem ga žoga ni ravno najbolj ubogala, tako da so se že pojavili prvi zlobni jeziki, ki sumijo v kvaliteto nove Realove okrepitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.