Šport > Nogomet
1774 ogledov

Drama v Nemčiji! Voznik na avtocesti trčil v avtobus Real Madrida

Avtobus Real Madrida Profimedia
Avtobus, ki je prevažal nogometaše Real Madrida, je bil udeležen v v prometno nesrečo.

Nogometaši Real Madrida so v ponedeljek v dobrem razpoloženju po prepričljivi zmagi nad Girono s 4:0 odleteli iz Madrida proti Nemčiji, kjer jih v torek čaka prva tekma osmine finala lige prvakov proti Red Bull Leipzigu. A na poti so za las ušli veliki tragediji.

Pri Realu so se namreč odločili, da spremenijo načrt in ne letijo direktno za Leipzig, saj so se bali morebitne stavke. Zato so se odločili, da odletijo do Erfurta, ki je več kot 160 kilometrov oddaljen od Leipziga, od koder so pot nadaljevali z avtobusi. In na avtocesti A4 je bil avtobus z nogometaši udeležen v lažjo prometno nesrečo, vse skupaj pa bi se lahko končalo tudi dosti huje.

Voznik bele Toyote Avensis naj bi na avtocestnem odseku med naseljema Eichelbron in Nohr menjal pasove, pri tem pa naj bi po pisanju španskih medijev snemal zanimivo obarvan avtobus ter izgubil nadzor nad vozilom ter celo trčil v avtobus poln nogometašev in strokovnega osebja.

"Voznik ni bil dovolj previden, saj je iz svojega avtomobila snemal avtobus. Pri tem je izgubil nadzor nad volanom in prišlo je do kontakta. Sploh ga nismo čutili, za vse skupaj smo izvedeli šele od ljudi, ki so potovali v avtobusu za nami," naj bi neimenovani viri iz Reala izjavili za špansko Marco.

Nemški Bild dodaja, da je na Toyoti materialne škode za približno tri tisoč evrov, medtem ko še ni znano, kako poškodovan je avtobus Reala. Priče naj bi potrdile, da so bile na avtobusu vidne precejšnje odrgnine, ko je ta prispel pred hotel Steigenberger v predmestju Leipziga.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Kmodri_ 22:22 12.februar 2024.

    Nogometašem se to ne dogaja...ali pač?

Sorodne novice