Šport > Nogomet
385 ogledov

Sramota Ronalda! Z nasprotnim dresom se drgnil po mednožju, napadel sodnico ...

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je s svojimi "izpadi" zaznamoval tekmo proti velikim rivalom.

Savdskoarabski klub Cristiana Ronalda Al Nassr je na prijateljski tekmi izgubil proti osovraženemu rivalu Al Hilalu z 2:0, Portugalec pa se je znova znašel v središču pozornosti. A ne zaradi izjemnih potez na terenu, temveč zaradi primitivnega obnašanja.

Tekom tekme je nekajkrat pobesnel nad sodnico tekme, katero je celo naganjal z igrišča, "vrhunec" pa mu je uspel ob samem koncu, ko je nasedel na provokacije nasprotnikov, ki so poražencem pripravili "špalir" in jih z igrišča pospremili z aplavzom.

Ronaldo je najprej večkrat odmahnil z roko, ko pa je pred njega s tribun priletel dres Al Hilala, si ga je zatlačil v spodnje perilo in z njim obrisal genitalije, preden ga je vrgel nazaj med navijače. Resnično poteza, kateri ni prostora na nogometnih zelenicah. Še posebej, če veljaš za vzor mladim navijačem širom sveta.

 

Brozović šel še korak dlje

A če je sramotna poteza Ronalda zgrozila nogometni svet, je šel še korak dlje Hrvat Marcelo Brozović, ki je uspel s svojim primitivnim obnašanjem celo zasenčiti Portugalca. Hrvaški reprezentant je bil udeležen v večino incidentov na tekmi. Najprej se je zapletel v prepir z Alijem Albdulayhijem, kateremu je med drugim zalepil zaušnico, soigralci pa so preprečili hujši incident.

A se je Brozović znova "izkazal" le nekoliko trenutkov kasneje, ko mu je sodnica Tori Penso pokazala rumeni karton. Brozović se je spravil nad nesrečno sodnico, posredovati pa so znova morali soigralci, ki so ga morali celo odvleči stran, preden bi storil še kaj hujšega.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • Gandolf 14:47 11.februar 2024.

    Ni kaj drugega pričakovati od teh neizobraženih primitivcev. Ronaldo je psihopat že dolgo..Njegovo obnašanje se bo samo še poslabšalo.

Sorodne novice