Šport > Nogomet
1659 ogledov

Blamaža Messijevega kluba proti Ronaldovemu, vsi pa govorijo o tem golu

Aymeric Laporte Profimedia
Član lige MLS se je opekel proti savdijskemu Al-Nassru.

Prijateljski dvoboj med savdijskim Al-Nassrom in Interjem Miamijem je na papirju ponujal še najverjetneje zadnji medsebojni dvoboj med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem v njunih karierah. A že pred obračunom je postalo jasno, da do 'zadnjega plesa' legendarnega dvojca v Rijadu ne bo prišlo. Portugalec je trenutno namreč lažje poškodovan. 

Tekma je bila sicer povsem enostranska, savdijski klub je slavil s kar 6:0. Messi je v igro vstopil šele v 83. minuti, so pa bili v prvo enajsterico Interja uvrščeni trije njegovi nekdanji soigralci pri Barceloni - Luis Suarez, Jordi Alba in Sergio Busquets. Ti so s svojimi kolegi že po 12. minutah zaostajali z 0:3.

Prav tretji zadetek gostiteljev je požel največ zanimanja. Zabil ga je nekdanji član Athletic Bilbaa in Mancehster Cityja Aymeric Laporte. Ta je s svoje polovice izvedel prosti strel in presenetil Interjevega čuvaja mreže Draka Callenderja. Ta je ob strelu stal izven svojega šestnajsterca, se poizkušal vrniti v vrata, a ga je okroglo usnje preletelo in končalo v mreži.

Al-Nassr je tudi v drugem polčasu zabil tri zadetke, poleg Laporta se je trikrat med strelce na tekmi sicer vpisal Brazilec Anderson Talisca, ki je pred leti igral tudi za Benfico, po enkrat pa Portugalec Otávio, bivši član Porta, in savdijski reprezentant Mohammed Maran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice