Šport > Nogomet
801 ogledov

Drama v Šporarjevem klubu, najstnik ustreljen

Bruno Tavares Reševalni pas/Twitter
Iz portugalske prestolnice je prišla neljuba vest o nadarjenem mladem nogometašu.

Sporting Lizbona slovi kot klub, ki odlično dela z mladimi. Skozi tamkajšnjo nogometno šolo je šel tudi Cristiano Ronaldo, lizbonski "levi" pa so vzgojili in še vzgajajo mnogo drugih vrhunskih nogometašev.

Eden tistih, ki trkajo na vrata velike scene, je Bruno Tavares. Devetnajstletni krilni napadalec je član portugalske mladinske reprezentance (U19), nastopa pa za drugo ekipo Sportinga (U23). 

Kako resno so nanj računali pri slovitem kolektivu, pove tudi dejstvo, da je maja podpisal novo petletno pogodbo s klubom, kjer trenutno igra slovenski reprezentant Andraž Šporar.

Josip Iličić Tim Matavž SLO AZE Prijateljska tekma Šport Borbeni Azerbajdžanci zdržali vse nalete

A Tavaresova kariera bi se kaj lahko končala, še preden se je sploh dobro začela. V nedeljo je bil namreč ustreljen v prsi in nato takoj operiran.

Po navedbah lokalnih medijev se je Tavares peljal v avtomobilu skupaj s prijatelji, med postankom na bencinski postaji pa je nekdo v družbi izvlekel nabito pištolo.

Kot dodajajo viri, ni šlo za zločinske namene, ampak za igranje s strelnim orožjem, ki se je končalo z nesrečo oziroma nabojem v nogometaševih prsih.

Tavares je bil prepeljan v bolnišnico Garcia de Orta in bil podvržen nujni operaciji, ki je rešila njegovo življenje. Do danes je bil že prepuščen oskrbi klubskega zdravniškega osebja.

Francija Finska Prijateljske tekme Šport Šok v Parizu, delitev plena v Amsterdamu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice