Šport > Nogomet
751 ogledov

Euro 2020 in slovenska reprezentanca na komercialni televiziji

televizija Profimedia
Slovenska športna televizija je sporočila, da bo svojim gledalcem ponudila kopico mednarodnih nogometnih tekem.

Šport TV, eden najbolj gledanih športnih televizijskih kanalov v Sloveniji, bo ekskluzivno prenašal vse tekme UEFA evropskega prvenstva v nogometu 2020, ki se bodo odvijale na prizoriščih 12 evropskih držav.

Prav tako bo Šport TV prenašal tudi vse tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah za FIFA svetovno nogometno prvenstvo 2022 v Katarju.

Omenjeni medij je postal lastnik ekskluzivnih televizijskih pravic za predvajanje navedenih vrhunskih nogometnih vsebin potem, ko je oddal najboljšo ponudbo na razpisu z ugledno konkurenco.

"Od 12. junija do 12. julija letos bomo našim gledalcem z velikim zadovoljstvom in ponosom omogočili neposredne televizijske prenose 51 tekem evropskega prvenstva v nogometu na naših treh športnih programih v HD resoluciji. Tekme bodo pospremili strokovni in specializirani komentatorji Šport TV programov, med katerimi so Nejc Mravlja, Luka Cotič, Žiga Ikič, Gregor Gajšek in Primož Podsedenšek," je obljubil direktor televizijske hiše Šport TV Marko Bogovac.

cristiano ronaldo NZS Šport Zdaj tudi uradno: Cristiano Ronaldo prihaja v Ljubljano!

"Poleg tega pa bo ekipa naše športne redakcije gledalcem ponudila dinamične in atraktivne športne vsebine. Ob neposrednih prenosih bo namreč naša ponudba vsebovala bogat in pester studijski program, v katerem bodo ob naših komentatorjih sodelovali eminentni nogometni strokovnjaki s komentarji in analizami odigranih tekem ter napovedmi prihodnjih srečanj," je dodal Bogovac.

Komentarjev 1
  • izy 12:47 14.februar 2020.

    Dragi Telekom. Če do Euvra 2020 ne boš dobil pravic za Šport TV, grem k kunkurenci takoj!

Sorodne novice