Šport > Nogomet
3657 ogledov

Zdaj tudi uradno: Cristiano Ronaldo prihaja v Ljubljano!

cristiano ronaldo Epa
Tekma z evropskimi prvaki bo eden izmed vrhuncev praznovanja 100. obletnice NZS.

Slovenska nogometna reprezentanca bo 31. maja igrala prijateljsko tekmo z evropskim prvakom Portugalsko, so danes tudi uradno potrdili pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS).

Tekma z ekipo, katere prvi zvezdnik je Cristiano Ronaldo, bo v Ljubljani in bo tudi del praznovanja 100-letnice NZS. To bo sicer tudi prvi medsebojni obračun teh dveh reprezentanc. Portugalska je trenutno sedma na lestvici Mednarodne nogometne zveze, Slovenija pa je 64.

 | Avtor: Epa Epa

Slovenija bo pred tem 27. in 30. marca igrala še dve prijateljski tekmi, in sicer s Turčijo in Albanijo. S slednjo se bo merila v Vidmu.

Kot so sporočili z NZS, bodo vstopnice za tekmo s Portugalsko najprej v prodaji v paketu s tekmo s Turčijo. Cena paketa v predprodaji za člane "Biti kot eno" bo 40 evrov, v redni prodaji, do tekme s Turčijo, pa bo cena paketa 45 evrov.

Na vprašanje, ali bodo obiskovalci tekme lahko v živo spremljali Ronalda, je predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Radenko Mijatović odvrnil: "O tem je težko govoriti. Cela portugalska reprezentanca bo tukaj, ampak splet okoliščin je vedno lahko tak, da kdo ne bo igral. Ampak govorimo pa o kompletni portugalski vrsti. Ne moremo vedeti, v kakšnem stanju bodo posamezniki 31. maja."

Glavno nogometno tekmovanje letošnjega leta bo evropsko prvenstvo, kjer Slovencev ne bo, bodo pa slovenski nogometaši septembra 2020 začeli z nastopi v drugi izvedbi Uefine lige narodov, kjer naslov prav tako brani Portugalska. Slovenija bo spet nastopila v ligi C, izbranci selektorja Matjaža Keka bodo nasprotnike dobili na žrebu 3. marca v Amsterdamu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice