Šport > Nogomet
65 ogledov

Eva ima dovolj, zapušča Chelsea

eva carneiro Profimedias
Doktorica Eva Carneiro se je odločila, da zapusti Chelsea šest tednov po kritikah, ki jih je bila deležna od Joseja Mourinha.

Evo Carneiro je Jose Mourinho degradiral po remiju Chelseaja s Swanseajem (2:2) na Stamford Bridgu. Portugalski trener je svojo medicinsko ekipo označil za naivno, ko je na zelenici priskočila na pomoč Edenu Hazardu. Ta je zaradi poredovanja moral zapustiti zelenico, modri pa so takrat v zadnjih minutah že igrali z igralcem manj.

Chelsea je zdaj od Carneirove zahteval, da se vrne v službo, a se je ta odločila drugače, razmišlja pa tudi o pravnih možnostih, ki so ji na voljo. Angleška nogometna zveza FA sicer že proučuje pritožbo, ki jo je nanjo naslovila javnost. Mourinho naj bi na račun doktorice izrekel žaljive in seksistične pripombe.

Carneirova je po tekmi, ki je bila na sporedu 8. avgusta, izgubila svoje mesto na klopi londonskega kluba, prepovedana ji je bila udeležba na tekmah in treningih. Dva dni po incidentu se je na twitterju zahvalila javnosti za izkazano podporo.

Komentarjev 2
  • kapibara 03:34 23.september 2015.

    Če nebi znal filozofirat, kaj bi pa potem znal..Naredila je prav, odšla in upam da mu NI in NE bo dal hičke..

  • puksicd 23:19 22.september 2015.

    Mislim, da je ženska samo zdravnica ... Naziv "doktorica" je tako odvez. Ta naziv je namreč rezerviran samo za doktorje znanosti.