Šport > Nogomet
5544 ogledov

Fàbregas in posledice izolacije: "J**i se tudi ti!"

Cesc Fàbregas Fabregas samoizolacija PrtSc
Znani nogometaš s številnimi lovorikami se na svoj način spopada s težkimi časi.

Večina vrhunskih športnikov je, tako kot ostali "smrtniki", v samoizolaciji. Skrb za telo seveda ne more povsem izpolniti dneva in zvezdniki iščejo načine za preganjanje dolgčasa.

Med njimi je tudi Cesc Fàbregas. Katalonec je od lanskega leta na plačilni listi AS Monaca in v Monte Carlu ni nič drugače kot po večini ostalih evropskih metropol, kjer je javno življenje opustelo.

dirka s frnikolami frnikole Video Šport "Ne morem verjeti, da sem to gledal do konca"

Fàbregas je pred dnevi svoje sledilce na družbenih omrežjih povprašal, katere serije mu priporočajo. Enaintridesetletni oče treh otrok pa je očitno želel vse skupaj še nadgraditi in je kar sam insceniral prizor iz dobro znanega filma.

Katalonec se je namreč posnel med imitacijo odlomka filma Princ odkriva Ameriko (Coming to America) iz leta 1988, v katerem blesti Eddie Murphy. 

Fàbregas je prevzel Murphyjevo vlogo. Po prihodu na balkon je dobrodušno zaklical: "Dobro jutro, sosedi!" Dobil je odgovor, kakršnega v New Yorku dobi afriški princ, ki ga igra Eddie Murphy: "J**i se!"

Princ oziroma Murphy oziroma v našem primeru Fàbregas pa nato brez slabe vesti vzklikne: "Da, da, j**i se tudi ti!"

Vsekakor je nekdanji član Barcelone, Arsenala in Chelseaja poskrbel za nekaj smeha med sledilci. Velja pa tudi dodati, da ima njegova "karantena" v Monte Carlu lep razgled.

Komentarjev 1
  • maresem 08:41 18.marec 2020.

    Kake vse kretene nazivate z zvezdniki. A se vam pridružim za pomoč v uredništvu, da bodo članki bolj realni?

Sorodne novice