Šport > Nogomet
18 ogledov

Falcao je srečen pri Atleticu

Radamel Falcao Reuters
Kolumbijec Radamel Falcao je eden najbolj vročih nogometašev v zadnjem obdobju, a zatrjuje, da ne razmišlja o odhodu iz madridskega Atletica.

Napadalec madridskega Atletica Radamel Falcao navkljub vse glasnejšim namigovanjem, da bo že januarja prihodnje leto zapustil Pirenejski polotok in okrepil enega od velikih evropskih klubov, ne razmišlja o odhodu iz španske prestolnice.

Kolumbijec, ki se v teh dneh mudi na športni konferenci v Dubaju v Združenih arabskih emiratih, je dejal, da je zelo srečen v Atleticu in da namerava v celoti oddelati svojo triletno pogodbo s tem klubom, ki se mu bo iztekla leta 2014. Njegova edina skrb je, da uspešno konča to sezono in ne ve, kaj se bo zgodilo v prihodnosti.

V Santa Marti rojeni 26-letni Falcao je v tej sezoni dosegel 17 golov v elitnem španskem nogometnem prvenstvu, njegov Atletico pa je - z devetimi točkami zaostanka za Barcelono - na drugem mestu v Primeri Division. Kolumbijca bi v svojih vrstah že januarja prihodnje leto rada videla angleška Manchester City in Chelsea, povezujejo pa ga tudi z nekaterimi drugimi bogatimi evropskimi klubi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.