Šport > Nogomet
18 ogledov

Falcao svojega očeta postavil na laž

radamel falcao atletico madrid Reuters
Trenutno najbolj vroče ime svetovne nogometne scene je zagotovo Radamel Falcao. Kolumbijec je še enkrat zatrdil, da si želi osvajati pokale z Atleticom, medtem ko je njegov oče medijem razkril, da Falcao sanja o igranju za madridski Real.

evropski superpokal atletico chelsea falcao | Avtor: Reuters Reuters
Oče Radamela Falcaa je razkril, da njegov sin sanja o igranju za Real Madrid. ''Že vse od malih nog si želi igrati za Real. Zanj so se zanimale druge evropske ekipe, kot sta Chelsea in Manchester United. Če ne bo igral v Madridu, bo igral v Angliji,'' je povedal oče kolumbijskega nogometnega zvezdnika, ki je s hat-trickom Atletico nedavno popeljal do lovorike evropskega superpokala. ''Seveda si želi na svetovno prvenstvo leta 2014, a še bolj si želi prestopiti k Realu,'' je nadaljeval Radamel Garcia in dodal, da bo Falcao do konca sezone zamenjal klub. Neuradno naj bi se za napadalca zanimal tudi madridski Real.

Takoj se je oglasil glavni akter zgodbe Radamel Falcao, ki je demantiral navedbe svojega očeta in še enkrat zatrdil, da si želi nadaljevati v Atleticu. Na svojem Twitter profilu je kolumbijec zapisal: ''Samo da razčistimo: moje sanje so osvajanje pokalov z Atleticom in uvrstitev na svetovno prvenstvo s Kolumbijo.'' Očitno Falcaa še ne bomo tako kmalu videli na Santiagu Bernabeu ali na stadionu katerega izmed angleških nogometnih velikanov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.