Šport
20 ogledov

Ferdinandov agent: "To je sramota!"

Rio Ferdinand je še eden od tistih, ki ni navdušen nad simuliranjem nogometašev Žurnal24 main
Namesto poškodovanega Garyja Cahilla je angleški selektor Roy Hodgson v reprezentanco vpoklical neizkušenega branilca Liverpoola Martina Kellyja.

Jamie Moralee, agent angleškega branilca Ria Ferdinanda, je dejstvo, da njegov varovanec niti po poškodbi Garyja Cahilla ni bil vpoklican v izbrano vrsto, označil za sramoto.

"Frank Lampard, John Terry, Steven Gerrard, Gareth Barry, vsi ti igralci so že v poznih nogometnih letih, a so bili vseeno vpoklicani v reprezentanco. Zakaj je z Riom drugače? Da se tako ravna z igralcem, ki je za svojo državo zbral 81 nastopov in bil tudi njen kapetan, je sramota. To je nespoštljivo s strani selektorja Roya Hodgsona in angleške nogometne zveze (FA)," je bil oster Moralee.

Njegova jeza je mnogim razumljiva, saj je namesto Cahilla vpoklicani Martin Kelly za svoj Liverpool v minuli sezoni zbral le 12 nastopov, za Gordie albion pa je do sedaj odigral zgolj dve minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.