Šport > Nogomet
16 ogledov

''Fergusona hočem iz oči v oči''

alex ferguson Reuters
Nekdanji vratar Manchester Uniteda Avstralec Mark Bosnich se je pridružil mnenju Roya Keana, ki je Sira Alexa Fergusona obtožil, da ne ve, kaj je zvestoba.

Sir Alex Ferguson si je v svoji avtobiografiji privoščil nekatere nekdanje sodelavce, med katerimi sta vezist Roy Keane in vratar Mark Bosnich.

Keane se je ostro odzval na obtožbe nekdanjega trenerja, jezno pa je reagiral tudi Bosnich, ki se s Fergusonom želi pogovoriti na štiri oči.

''Keane je povedal svoje mnenje o Alexovi knjigi. Roy je in vedno bo eden izmed najboljših igralcev, s katerimi sem imel priložnost igrati. Kar je rekel o zvestobi, je popolna resnica,'' je povedal nekdanji vratar Manchester Uniteda in dodal: ''Ko prodajaš knjigo, je pomembno, da ustvariš čim več polemik, ki pripomorejo k prodaji. To vemo vsi.''

alex ferguson | Avtor: Reuters Reuters
Fergie je v svoji avtobiografiji Avstralca obtožil, da je bil slab profesionalec. ''Mark Bosnich je bil grozen profesionalec. Na trening je prišel tri ure prepozno in imel je prekomerno telesno težo'' je zapisal legendarni Škot.

Fergusonu bo povedal svoje

Bosnich nad besedami nekdanjega trenerja kakopak ni bil navdušen. ''Pogovorila se bova iz oči v oči in lahko bo ponovil svoje kritike, jaz pa mu bom povedal, kar mu imam povedati, in vi boste lahko o tem prebrali, tako kot ste prebrali njegovo knjigo,'' je povedal 41-letnik in predstavil svoje mnenje o domnevnem zamujanju na treninge rdečih vragov. ''Če je bil trening ob 13h, sem bil na prizorišču ob 10h. Sir Alex to dobro ve. Morda sem se nekajkrat predolgo zadržal v garderobi, vendar sem bil prisoten več ur pred začetkom,'' je zaključil Bosnich.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.