Šport > Nogomet
10073 ogledov

Georgina ni upoštevala Ronaldovih navodil

AFP
Portugalski napadalec se je po izbruhu pandemije s koronavirusom zatekel na rodno Madeiro.

Cristiano Ronaldo je s svojo izbranko Georgino Rodriguez in njunimi štirimi otroki trenutno v domači vili na rodni Madeiri, kjer bodo poskušali prevedriti zdravstveno krizo globalnih razsežnosti zaradi novega koronavirusa.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Petkratni dobitnik zlate žogo je pred dnevi zavrnil možnost vrnitve v Italijo, potem ko sta bila na COVID-19 pozitivna njegova soigralca Daniele Rugani in Blaise Matuidi.

michela persico Panika Šport Drama v družini zvezdnika Juventusa, okuženi par trepeta za otroka

Ronaldo tudi v karanteni skrbi za brezhibno fizično pripravljenost, tamkajšnji paparaci pa so ga ujeli, kako se je ob bazenu znotraj prestižnega domovanja nastavljal sončnim žarkom.

Medtem ko je nogometaš ostal varen za štirimi stenami, se je njegova izbranka odpravila po nakupiih, pri čemer jo je ujela skupina fotografov. Georgina, ki jo je spremljalo več telesnih stražarjev, ni nosila zaščitne maske.

 | Avtor: AFP AFP

Odzivi portugalskih državljanov, ki so od vlade prejeli navodila, naj domove zapuščajo samo v primeru nujnih nakupov, kot so na primer hrana ali zdravila, so bili izrazito negativni, kar je bila predvsem posledica tega, da je Georgina obiskala trgovino z oblačili.

Ronaldo, rekorder po številu sledilcev na družbenih omrežjih, je že pred dnevi vse svoje navijače pozval, naj ostanejo doma in pomagajo zajeziti širjenje novega virusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@prettylittlething 💘

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice