Šport > Nogomet
40 ogledov

Guardiola čez leto k Bayernu?

barcelona guardiola slovo Reuters
Nemški novinarji so kot mogočega kandidata za Bayern označili ... Pepa Guardiolo. Ampak za sezono 2013/14. Jasno pa je, da na Bavarskem ostaja Diego Contento. Že v prihajajoči sezoni.

Pep Guardiola, nekdanji trener Barcelone, s katero je v štirih letih osvojil 14 lovorik, bi utegnil postati naslednik Juppa Heynckesa, a šele v naslednji sezoni, ugotavlja nemški časnik Bild. Sklepa na podlagi informacij, da se je športni direktor Bayerna Christian Neurlinger pogovarjal z bratom in zastopnikom Guardiole Perejem, ko je konec maja na finalu španskega pokala opazoval na delu Javija Martineza. Lahko da so Nemci sklepali prehitro, lahko pa tudi ne. Guardiola je sicer večkrat poudaril, da si želi vzeti sezono premora. Njegove besede potrjuje tudi košarica Romanu Abramoviču – Pep naj bi zavrnil kar 13 milijonov letne plače.

Kakorkoli že, mnogo oprijemljivejši podatek pa je tole: Diego Contento je s klubom iz Bavarske podaljšal sodelovanje do junija 2016. Dvaindvajsetletnik, rojen v Münchnu, je za Bayern do zdaj odigral 47 tekem, poroča STA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.