Šport > Nogomet
20 ogledov

Guardiola v uri zaslužil 250 tisoč €

superpokal real madrid barcelona 2011 pep guardiola Reuters
Nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola se še vedno mudi v New Yorku, kjer premleva svoje možnosti za nadaljevanje kariere. Mediji ga povezujejo s Chelseajem, Bayernom in Manchestrom Cityjem, njegov agent pa je sporočil, da bo Španec skrbno preučil vse ponudbe.

Pep Guardiola še vedno prebiva v New Yorku, kamor se je po odhodu iz Barcelone z družino odpravil na enoletne počitnice. Španec pa med razmišljanjem o tem, kje bo nadaljeval svojo kariero, ne sedi križem rok. Pred dvema mesecema je v Mehiki predaval o metodah, ki jih je uporabljal v Barceloni in z njimi ekipo pripeljal do številnih uspehov. Na konferenco ga je povabila fundacija Fundación Telmex, prisotna pa so bila še nekatera druga zveneča imena, kot sta nekdanji brazilski predsednik Luiz Inácio Lula da Silva in nekdanji britanski premier Tony Blair. Guardiola je za enourno predavanje prejel vrtoglavih 250.000 evrov.

Prosti čas 41-letnega stratega se tako počasi izteka. Pospešeno razmišlja o svoji prihodnost, čeprav se namerava vrniti šele v začetku prihodnje sezone. Ko se bo Španec odločil, kje bo treniral v nadaljevanju kariere, pa se bo lahko osredotočil na sestavo ekipe za prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.