Šport > Nogomet
27 ogledov

Lov za Pepom dobiva nove razsežnosti

barcelona guardiola slovo Reuters
Iz italijanskega Milana prihajajo novice, da bodo Rossoneri na vse načine poskušali v svoje vrste zvabiti Pepa Guardiolo. Neuradno se govori, da je Berlusconi pripravljen Špancu ponuditi šest milijonov funtov letne plače.

silvio berlusconi | Avtor: EPA EPA
V Milanu že od samega začetka, ko je Pep Guardiola oznanil svoj odhod iz Barcelone, niso skrivali želje, da bi Španca zvabili na San Siro. Rossoneri se na lestvici italijanske lige nahajajo šele na enajstem mestu, zato se je želja po prihodu Guardiole še povečala. Drugi mož italijanskega prvoligaša, Adriano Galliani, bo v prihodnjih dneh letel v New York. Uradno naj bi podpredsednik Milana obiskal svojo hčerko, neuradno pa se govori, da bo takrat v velikem jabolku tudi Josep María Orobitg, bolj znan kot agent nekdanjega trenerja Barcelone.

Guardiola naj bi se s svojim agentom sestal decembra, do takrat pa Orobitg ne bo sprejel nobene ponudbe, saj želi Pep dobro premisliti, kje bo nadaljeval svojo kariero. Italijanski mediji poročajo, da je Berlusconi pripravljen Špancu ponuditi štiriletno pogodbo, s katero naj bi Guardiola v žep letno pospravil šest milijonov funtov. Medtem ko je Guardiola odločen, da ne bo hitel z vrnitvijo na nogometne zelenice, pa si pri Milanu z vsakim dnem bolj želijo prihoda katalonskega stratega.

Orobitg: ''Guardiola ne izključuje nobene možnosti''

Na govorice o domnevnenm novem poskusu Milana, da Pepa Guardiolo pripelje v Italijo, je Orobitg že odgovoril. ''Bo Guardiola treniral Milan? Za zdaj ne. Zdaj je čas za sprostitev in čas z družino. Pogovarjal se je z Milanom in ni res, da je zavrnil njihovo ponudbo. Pogosto se tudi sam pogovarjam s klubi in zagotavljam vam, da Pep ne izključuje nobene možnosti. Želi si le uživati v prostem letu,'' je povedal Špančev agent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.