Šport > Nogomet
26 ogledov

Toni: Guardiola bi prevzel Bayern

pep guardiola EPA
Italijanski nogometaš Luca Toni je dejal, da nekdanji trener nogometašev Barcelone Pep Guardiola premišljuje, da bi prevzel vodenje Bayerna.

Napadalec Fiorentine, ki se je s Pepom Guardiolo družil leta 2003, ko sta oba nosila dres Brescie, je dejal, da se je z nekdanjim trenerjem Blaugrane znova zbližal po koncu lanske sezone, ko je Guardiola zapustil klop Kataloncev.

Luca Toni je je za nemški Bild dejal: "Vprašal me je, kaj menim o Bayernu, kakšna je filozofija kluba." Toni za Guardilo pravi, da je zelo dober trener, ki bi se odlično vklopil v ekipo iz Münchna, ki je na letošnjih osmih tekmah nemškega prvenstva vknjižila prav toliko zmag. "Nemški mentaliteti bi dal nekaj več predrznosti," meni Toni, ki je Guardioli svetoval, naj prevzame Bayern in ne ekip Milana ali Chelseaja, ki sta ga najbolj vztrajno vabila na svojo klop: "Zagotovo je Bayern pravo moštvo zanj. To je ena od najboljših ekip na svetu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.