Šport > Nogomet
15 ogledov

Guardiola že podpisal za City

pep guardiola EPA
Po poročanju El Mundo Deportiva naj bi Pep Guardiola že sklenil sodelovanje z Manchester Cityjem.

Pep Guardiola ne bo podaljšal pogodbe, ki mu z Bayernom poteče konec sezone. V naslednji bo po pisanju El Mundo Deportiva, ki se zanaša na svoje vire, vodil Manchester City. Dogovor med Guardiolo in športnim direktorjem premierligaša Txikijem Begiristainom, oba sta nekoč igrala za Barcelono, naj bi bil že sklenjen.

"To je naraven življenjski ciklus. Igralci prihajajo in odhajajo, enako se dogaja s trenerji. Sem popolnoma miren. Če bi Guardiola odšel, bi pač prišel nov odličen trener. Morali bomo še malce počakati, videli bomo, kaj se bo zgodilo. Ni težav," je za Gazzetto dello Sport sicer dejal direktor bavarskega kluba Karl-Heinz Rummenigge. Pri Bayernu naj bi šele po zadnji tekmi v tem koledarskem letu začeli pogovore z Guardiolo.

V primeru, da bi Manuel Pellegrini tako ostal bres službe v Manchestru, naj bi bil prvi kandidat za klop Bayerna Carlo Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.