Šport > Nogomet
25 ogledov

Gušti: "2:1 bo za Slovenijo"

Predstavitev dresa kljun guštin skočir Saša Despot
Glasbenik Miha Guštin - Gušti, ki so mu novi slovenski dresi zelo všeč, je pogumno in prepričljivo napovedal zmago slovenske nogometne reprezentance proti Škotski.

"2:1 za Slovenijo," je izstrelil Miha Guštin - Gušti ob namigu, kakšen bo izid prijateljske tekme med Slovenijo in Škotsko (Bonifika, 20.45): "Glede na njihovo trdo igro jih bo treba še trše prijeti. Če bo obramba dobra, bo napad vsekakor zabil dva gola."

• Škoti žurat pobegnili na Hrvaško

• GALERIJA: Slovenci blesteli v novih dresih

• INTERVJU Dedić: "Hvala Novakoviću in Korenu za vsak atom moči"

• Iličić: "Vedno nas je krasila igra z žogo po tleh"

Gušti je v spremstvu še nekaterih glasbenikov in estradnikov – Grega Skočir, Martin Janežič Buco, Boštjan Kljun, Dragan Bulič … – s svojo prisotnostjo podprl slovensko reprezentanco ob predstavitvi novih dresov in si v Portorožu privoščil nekaj partij namiznega nogometa. Zanimalo pa nas je, zakaj je imel njihov avtobus rahlo zamudo. "Zabavno je bilo! Seveda smo se morali ustaviti, ker organizator na avtobusu ni poskrbel za pravo pijačo (nasmešek). Kakšna minutka je bila zamude, ampak kar je bilo treba ujeti, smo ujeli," je odvrnil Gušti, bivši protagonist Big Foot Mame, ki je jeseni lansiral svojo tretjo samostojno ploščo. Tokrat z novo, hrvaško pevko Emo Gargo.

Sicer pa Guštiju novi slovenski dresi izjemno ugajajo, a nogomet mu še bolj! "Sem velik oboževalec nogometa, včasih sem ga tudi treniral, zato sem brez dvoma podpornik slovenske nogometne reprezentance. Ko je padla beseda, ali pridem na predstavitev novih dresov, nisem dolgo odlašal, takoj sem privolil. Karkoli bo potrebno za slovensko reprezentanco – smo na voljo. Ni vse odvisno od nas glasbenikov, je tudi od Nogometne zveze Slovenije, ampak če bo karkoli, ne bom rekel ne," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.