Šport > Nogomet
16 ogledov

Guti: "Messi ima le eno napako"

Guti se je Pellegriniju postavil po robu. @ AFP Žurnal24 main
Jose Maria Guti je dejal, da si zlato žogo zasluži Leo Messi, pokritiziral pa je tudi Joseja Mourinha ...

"Sam bi zlato žogo podelil Messiju. Pri njem vidim le en problem - da igra za Barcelono. Rad bi ga videl v dresu Reala," je za Punto Pelota dejal Guti, nekdanji vplivni vezist madridskega kluba.

Leo Messi je v letošnji sezoni na 13-ih uradnih tekmah zabil kar 15 golov, že v drugi polovici lanske sezone pa je bil izjemen in je podrl mnoge individualne rekorde, za kar si po mnenju Gutija tudi zasluži sloviti Ballon d'Or.

Nekdanji ljubljenec madridskih navijačev je ob tej priložnosti tudi pokritiziral trenerja madridskega Reala, Joseja Mourinha, zaradi njegovega izbora nogometašev. "Mouja sicer spoštujem, a to, da je v Dortmundu na levem bočnem zaigral Michael Essien, ni dobro sporočilo mladim nogometašem v Realovem pogonu," je ocenil Guti.

Na sredini tekmi Lige prvakov v Dortmundu proti Borrusii, ki jo je Real izgubil z 2:1, je ob poškodovanih Alvaru Arbeloi, Marcelu in Fabiu Coentrau, na levem boku zaigral Ganec Michael Essien. Guti je prepričan, da bi moral priložnost dobiti eden izmed nogometašev madridskega mladinskega pogona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.