Šport > Nogomet
23 ogledov

Handanović iz Wigana na YouTube

Handanović Wigan Athletic Maribor Evropska liga Reuters
Četrtkov poraz Maribora v Wiganu (3:1) ni bil presenetljiv, a Štajerci lahko žalujejo za izgubljeno priložnostjo. Predvsem vratar Jasmin Handanović bo trenutek v 22. minuti želel čim prej pozabiti.

Slovenski prvaki so drugi polčas v Wiganu odigrali zelo dobro, v 90. minuti je bil Marcos Tavares, ki je pred tem že znižal zaostanek Maribora na 2:1, le nekaj centimetrov oddaljen od izenačenja. Nick Powell je v sodnikovem dodatku potrdil zmago Angležev, a večino slabih trenutkov so Štajerci doživeli v prvih 45 minutah.

Najbolj pa je (v negativnem smislu) izstopalo posredovanje Jasmina Handanovića v 22. minuti. Takrat je ljubljanski vratar v mariborskih vratih namreč katastrofalno reagiral na predložek z desne strani, s pestjo je slabo zadel žogo pri izbijanju in Powllu praktično podaril prvi zadetek. Posojeni nogometaš Manchester Uniteda je darilo seveda izkoristil.

Že med srečanjem je bilo jasno, da bo tragikomično Handanovićevo posredovanje hitro dobilo svoje mesto na YouTubu. In to se je res zgodilo. Ob celotnem poročilu s tekme, ki prikazuje vse gole in priložnosti, si je na svetovnem spletu možno ogledati Handanovićevo "mojstrovino" v posebnem posnetku.

Komentarjev 2
  • vico 08:23 05.oktober 2013.

    sej nam ze delajo sramoto te pohorci...

  • Avatar mike1968
    mike1968 21:46 04.oktober 2013.

    ja za nagrado ga je pa še Srečko (zopet) klical v reprezentanco....