Šport > Nogomet
23 ogledov

Handanović mrežo ohranil nedotaknjeno

Samir Handanović Inter Koper Saša Despot
V tretjem kolu italijanske Serie A se je izkazal Samir Handanović, ki je zaklenil vrata na obračunu s Torinom. Pri naših zahodnih sosedih so zaigrali tudi Jokić, Cesar, Iličić in Kurtić, medtem ko je mrežo v drugi angleški ligi zatresel Robi Koren. Presenetljiv poraz je doživel PSV, Tim Matavž pa je odigral vseh 90 minut.

Josip Iličić je s svojo akcijo osmešil dva branilca Chieva, tudi Boštjana Cesarj | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
V italijanskem prvenstvu je v dresu Interja debitiral kapetan slovenske izbrane vrste Samir Handanović, črno-modri pa so v gosteh z 2:0 ugnali Torino.

Celotno tekmo sta v dresu Chieva odigrala tudi Bojan Jokić in Boštjan Cesar, Verončani pa so doma z 1:3 klonili proti Laziu. Že v soboto se je Palermo z 1:1 razšel s Cagliarijem. Josip Iličić je igral do 53. minute, ko ga je zamenjal Jasmin Kurtić.

Na Nizozemskem se peto kolo ni končalo po željah Slovencev. Neljub spodrsljaj si je privoščil predvsem PSV, ki je proti Utrechtu tekmo končal z dvema igralcema več, a vseeno izgubil z 0:1. Domačini so edini gol na tekmi dosegli v 71. minuti, dve minuti po izključitvi prvega igralca. Od 80. minute so igrali le z deveterico, a zdržali vse nalete gostov. Tim Matavž je odigral vseh 90 minut.
Tim Matavž | Avtor: EPA EPA
Od prve minute do zadnjega sodnikovega žvižga je igral tudi Andraž Kirm, njegov Groningen pa je doma s kar 0:3 moral priznati premoč Vitesseju. Le do ene točke je tokrat prišel VVV Venlo. Ta je doma z 2:2 remiziral z NEC, Aleksandar Radosavljević pa je pri gostiteljih obsedel na klopi. Bolj uspešno je v drugi angleški ligi zaigral nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste Robi Koren. Ta je na dvoboju Hulla in Millwalla že v 14. minuti načel mrežo Londončanov, tigri iz Hulla pa so na koncu zmagali s 4:1. Nejc Pečnik je za Sheffield Wednesday proti Brighton & Hove Albionu vstopil v 64. minuti, ko so gostje že zaostajali z 0:3. Do konca dvoboja sta nato mreži mirovali. Cardiff City, v kadru Valižanov tokrat ni bilo Etiena Velikonje, je doma z 2:1 premagal Leeds.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.