Šport > Nogomet
142 ogledov

Hislop hvaležen za vso pomoč: "Odslej bom poslušal zdravnike"

Print Screen
Nekdanji reprezentančni vratar Trinidada in Tobaga se počuti dobro, potem ko se je v ponedeljek zgrudil med prenosom v živo s stadiona v Kaliforniji, kjer sta se pomerila Real in AC Milan.

Nekdanji vratar angleških nogometnih klubov Readinga, Newcastla, West Hama in Portsmoutha Shaka Hislop je obljubil, da bo poslej poslušal svoje zdravnike, potem ko se je zgrudil med prenosom na televiziji v živo.

Nesreča se mu je pripetila med prenosom za ameriški ESPN.

Dramatične scene Šport Sloviti vratar se je zgrudil med prenosom, zavladala je panika

Štiriinpetdesetletnik je v nedeljo kot strokovni komentator za ESPN poročal o prijateljskem obračunu Real Madrida z Milanom (3:2) na Rose Bowlu v Pasadeni v Kaliforniji, ko se je med intervjujem ob igrišču zgrudil na tla.

Pri ESPN so nemudoma preklopili na oglaševanje.

Medicinsko osebje mu je na poziv Hislopovega kolega Dana Thomasa takoj priskočilo na pomoč in Thomas je pozneje razkril, da je nekdanji reprezentant Trinidada in Tobaga prišel k zavesti.

V videoposnetku, objavljenem na Twitterju ESPN, je Hislop, ki se je zahvalil vsem, ki so mu priskočili na pomoč, med drugim dejal: "No, to pa je bilo nerodno. Vsake toliko ti življenje da trenutek za premor, ta je bil moj. Zdaj bom poiskal kar najboljše zdravniško mnenje, ki ga lahko dobim, ter poslušal nasvete zdravnikov."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice