Šport > Nogomet
4577 ogledov

Camp Nou eksplodiral po tej potezi Hrvata

Ivan Rakitić Profimedia
Hrvaški vezist Ivan Rakitić je bil ob vrnitvi na Camp Nou deležen toplega sprejema domačih navijačev.

Navijači katalonskega ponosa so se na čudovit način poklonili Hrvatu Ivanu Rakitiću, nekdanjemu članu Barcelone, ki je v 30. krogu španske La Lige s Sevillo gostoval na Camp Nouu. Barça je tekmo dobila (1:0) z golom Pedrija v 72. minuti.

Hrvaški vezist, ki je barve Barcelone branil od leta 2014 do 2020, preden se je pred dvema letoma vrnil k andaluzijskemu moštvu, katerega član je bil že med letoma 2011 in 2014, je bil na prvi tekmi pred polnimi tribunami Camp Noua deležen stoječih ovacij.

Navijači Barcelone so Rakitića z velikim navdušenjem pozdravili že pred začetkom tekme, skandiranje v njegovo čast pa se je nadaljevalo tudi po zadnjem sodniškem pisku.

Ivan Rakitić | Avtor: Epa Epa

Nekdanji hrvaški reprezentant, ki je z Barcelono osvojil 13 lovorik, se jim je za čudovit sprejem oddolžil tako, da je razdal vso svojo igralno opremo, igrišče pa je posledično zapustil v spodnjem perilu, kar je botrovalo novi eksploziji čustev na tribunah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice