Šport > Nogomet
173 ogledov

Hrvaški zvezdnik ne bo zaigral proti Sloveniji

ante rebić Profimedia Ante Rebić
Rebića zaradi poškodbe ne bo v Ljubljano.

Član italijanskega nogometnega velikana Milana Ante Rebić bo zaradi poškodbe mišice izpustil prve tekme Hrvaške v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Hrvaška bo v sredo v Ljubljani igrala proti Sloveniji.

Selektor Zlatko Dalić in zdravniška služba reprezentanca sta bila v stiku z Rebićem in zdravstveno službo Milana, nakar so ugotovili, da Rebić ne bo mogel pomagati Hrvaški na tekmah proti Sloveniji, Cipru (27. marca) in Malti (30.). Dalić je že pred tem vpoklical krilnega napadalca hrvaškega prvoligaša Gorice Kristijana Lovrića, ki bo prvič v članski hrvaški vrsti. Slednji je s 15 goli drugi strelec hrvaške lige.

Kot poroča Hina, sta še vedno vprašljiva tudi igralca Interja Ivan Perišić in Marcelo Brozović, potem ko so se v klubu pojavile okužbe z novim koronavirusom, pozitiven je bil tudi nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović. Inter je že prepovedal igralcem odhod na reprezentančne priprave.

Milanske zdravstvene oblasti so Interju, vodilni ekipi italijanske lige, ukazale prekinitev vse klubskih obveznosti v naslednjih štirih dneh, posledično pa je preložena tudi sobotna prvenstvena tekma proti Sassuolu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice