Šport > Nogomet
162 ogledov

Hrvaška zvezdnika vprašljiva za tekmo s Slovenijo

perišić brozović Profimedia
Med pozitivnimi nogometaši Interja sta bila tudi Ivan Perišić in Marcelo Brozović.

Hrvaška nogometna reprezentanca bo bližnje tekme proti Sloveniji, Cipru in Malti v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Katarju 2022 morda igrala brez članov Interja Ivana Perišića in Marcela Brozovića. Trenutno vodilna ekipa v serie A je svojim igralcem v primeru okužbe z novim koronavirusom prepovedala odhod na reprezentančne tekme.

Matjaž Kek Kosovo Slovenija Liga narodov Težek začetek Šport Kek o Hrvatih: Zavedamo se, kdo prihaja

Poleg Perišića in Brozovića so bili na zadnjem testiranju pozitivni tudi nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, Danilo D'Ambrosio, Stefan de Vrij in Matias Vecino, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Zasedba iz lombardijske prestolnice je po mestnem odloku morala prekiniti vse svoje aktivnosti v naslednjih štirih dneh ter odpovedala sobotno tekmo državnega prvenstva proti Sassuolu.

reprezentanca matjaž kek Selektorjev seznam Šport Kek razkril karte pred tekmo s Hrvaško

Milanski Inter je v sporočilu za javnost zapisal, da bodo vsi člani vnovično testiranje opravili v ponedeljek, 22. marca.

Slovenska nogometna reprezentanca bo 24. marca začela kvalifikacije za SP 2022. Ta dan bo v Stožicah gostila Hrvaško, tri dni kasneje bo v Sočiju igrala proti Rusiji, 30. marca pa v Nikoziji proti Cipru. V skupini H sta sicer še Slovaška in Malta.

Hrvate na uvodu kvalifikacij čaka gostovanje v Sloveniji, naslednji dve tekmi pa bo igrala na Reki proti Cipru in Malti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.