Šport > Nogomet
1369 ogledov

Hrvaški zvezdnik si je privoščil nizkega Argentinca

Print Screen
Hrvaški napadalec zna nasmejati.

V medijih še vedno odmeva visoka zmage Hrvaške proti Argentini (3:0) na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Nekaj dni po zgodovinski tekmi za naše južne sosede se je na spletu pojavil posnetek zabavne interakcije med Mariem Mandžukićem in Javierjem Mascheranom.

Nogometaša sta se sporekla pred prostim strelom hrvaške reprezentance. Mascherano je med prekinitvijo večkrat namerno pohodil hrvaškega napadalca, zato se je ta pritožil glavnemu sodniku Ravšanu Irmatovu. Nato je dolgoletnemu branilcu Barcelone, od leta 2018 pa članu kitajskega moštva Hebei China Fortune, pokazal oznako 'fair-play' in obrnil hrbet, nakar mu je Mascherano nekaj zabrusil.

Mandžukić, ki v višino meri 190 centimetrov, si je nato Argentinca privoščil na račun njegove višine, češ "ne vidim te, kje pa si?". Mascherano, ki je šalo sprejel z nasmeškom, je namreč visok le 174 centimerov.

Če je Mandžukić s šalo izvabil nasmešek na obaz Mascherana, pa je bil nad videnim precej bolj šokiran njegov soigralec pri Juventusu Paulo Dybala.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice